Tällaiseen kuvanlaatuun Galaxy S7:n kamera pystyy

Manu Pitkänen
22. helmikuuta, 2016 10:05

Älypuhelimien kameroista on nopeasti tullut yksi tärkeimmistä yksittäisistä teknisistä piirteistä, joten Samsung on luonnollisesti keskittynyt Galaxy S7:n kehityksessä juuri kameran parantamiseen. Alla on muutamia Samsungin julkaisemia näytekuvia, jotka on otettu Galaxy S7:llä. Kuvat eivät ole täysikokoisia ja vesileimojen perusteella ne ovat piipahtaneet pienessä Photoshop-käsittelyssä.
Galaxy S7:ssä kennon pikselimäärä on pudonnut 12 megapikseliin, mikä on mahdollistanut samalla suurempien 1,4 mikronin pikseleiden käytön. Suuremman koon ansiosta pikselit keräävät valoa paremmin, mikä näkyy kuvanlaadussa esimerkiksi kohinan vähenemisenä. Kuvien valotusta parantaa myös suuri aukko, joka Galaxy S7:ssä on kooltaan jopa f/1,7. Esimerkiksi iPhone 6s:ssä aukkoluku on f/2,2 (suurempi luku tarkoittaa pienempää aukkoa).
Kameran automaattitarkennusta on parannettu Canoninkin kameroista tutulla Dual Pixel -tekniikalla. Käytännössä tekniikka tarkoittaa sitä, että jokainen kuvapikseli toimii myös vaihe-eroa tarkkaileva tarkennuspikselinä. Tämän järjestelyn ansiosta kameran pitäisi tarkentaa kohteeseensa aiempaa nopeammin, myös hämärässä.









Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy S7 edge
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.