Galaxy S7:n näyttö testattiin: "Paras testaamani näyttö"

Manu Pitkänen
24. helmikuuta, 2016 10:25

Kattavista näyttötesteistään tunnettu Raymond Soneira pääsi käsiksi uuteen Galaxy S7 -älypuhelimeen jo etukäteen, minkä ansiosta hän on nyt julkaissut puhelimen näyttöarvion omalla DisplayMate-sivustollaan. Soneiran testeissä Galaxy S7:n AMOLED-näyttö suoriutuu paremmin kuin mikään muu aikaisempi näyttö.
Käyttäjälle näkyvin muutos Galaxy S7:n näytössä on AMOLED-paneeliin lisätty tuki always-on-ominaisuudelle, mikä mahdollistaa käytännössä tiettyjen sisältöjen esittämisen näytöllä, vaikka puhelin olisikin lepotilassa. Sama ominaisuus on ollut pitkään käytössä Lumia-älypuhelimissa, mutta lähtökohtaisesti vain LCD-näyttöisissä malleissa. Viime vuoden lopulla myyntiin tulleessa Lumia 950:ssä on AMOLED-näyttö ja se tukee niin ikään always-on-ominaisuutta.
Laadullisesti tärkein parannus Galaxy S7:n näytössä on Soneiran mukaan paneelin maksimikirkkauden paraneminen. Galaxy S6:een verrattuna näyttö on jopa 19–29 prosenttia kirkkaampi ja yhtä kirkas kuin Galaxy Note 5:ssä. Maksimikirkkauden nosto parantaa näytön luettavuutta aurinkoisella säällä, mutta samalla virta hupenee akusta nopeammin.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy S7 edge
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.