Roviolta tulossa uusi peli? Mystinen toimintaroolipeli ilmestynyt sovelluskauppoihin

Sami Koivunen
24. helmikuuta, 2016 20:37

Todennäköisesti kotimaisen Rovion kädenjälkeä oleva Deminions Unleashed -peli on julkaistu rajoitetusti iOS:lle ja Androidille.
Deminions Unleashed julkaisijaksi kerrotaan sovelluskaupoissa espoolainen Dark Matter Oy, mutta käytännössä Dark Matterin ilmoitettu kotiosoite muistuttaa Rovion vastaavaa ja yhtiön toimitusjohtaja Olli Setälä kuuluu Rovio Entertainment Oy:n vastuuhenkilöihin.
PocketGamerin mukaan Rovion peliyksikön johtaja Wilhelm Taht on myös paljastanut aiemmin tässä kuussa White Nights Helsinki 2016 -pelitapahtumassa yhtiön kehittävän midcore-peliyleisölle tarkoitettua mysteeripeliä. Taht esitteli puheessaan logoa, joka täsmää Deminions Unleashedin logoon.
Suomessa, Australiassa, Brasiliassa, Kanadassa, Hong Kongissa, Israelissa, Filippiineillä ja Singaporessa viime joulukuusta lähtien soft-launch-tilassa ollut Deminions Unleashed muistuttaa japanilaisen Mixin julkaisemaa Monster Strike -hittipeliä ja vaikutteita voi löytää myös Supercellin jo kuopatusta Smash Landistä. Kyseessä on toimintaroolipeli, mutta pelissä on myös elementtejä esimerkiksi flippereistä ja keräilykorttipeleistä.
Deminions Unleashedin voi ladata ilmaiseksi iOS:lle App Storesta ja Androidille Google Play -kaupasta.

Lue myös nämä
Tägit
Android iOS Rovio mobiilisovellukset mobiilipelit suomipelit Deminions Unleashed
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.