Sony pyytää apua tuotekehitykseen esittelemällä keskeneräisiä konseptilaitteita

Manu Pitkänen
4. maaliskuuta, 2016 13:54

Teknologiayhtiöt pyrkivät joko pitämään tuotekehityksensä mahdollisimman salaisena tai sitten uusista prototyypeistä halutaan kertoa koko maailmalle. Sony on päättänyt valita jälkimmäisen tavan toimia.
Sony kertoo käynnistäneensä Future Lab Program -hankkeen, jonka kautta yhtiö haluaa kertoa normaalia läpinäkyvämmin mitä sen insinöörit tuotekehitysyksiköissä oikein rakentelevat. Avoimen tiedottamisen kautta Sony toivoo keräävänsä paljon hyödyllistä palautetta, minkä pohjalta tuotteita voitaisiin viilata paremmaksi tai kehittää kokonaan uuteen suuntaan.
Sony aikoo esitellä julkisesti ensimmäistä konseptilaitetta ensi viikolla alkavilla SXSW-messuilla. Yhtiö ei kuitenkaan malttanut odottaa täysin ensi viikkoon asti, sillä YouTubeen ladattiin saman tien N-koodinimellä tunnetun laitteen kiusoitteluvideo. Videon pohjalta ei saa kunnollista kuvaa millaisesta laitteesta on kyse, mutta kaikesta päätellen se on suunniteltu päälle puettavaksi laitteeksi, jonka operointi ei tarvitsisi lainkaan käsiä.


Lue myös nämä
Tägit
Sony puettava teknologia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.