Samsung tyytyi hitaampaan lataukseen oman piirinsä takia

Matti Robinson
13. maaliskuuta, 2016 22:59

Samsungin hiljattain esittelemä Galaxy S7 saapuu tietysti kahtena eri mallina (Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge). Lisäksi eroavaisuuksia löytyy jopa mallien sisältä, joka saattaa aiheuttaa kuluttajissa kysymyksiä.
Erityisesti eroavaisuuksista on mietittänyt kamerasensoreiden valmistajat, sillä Galaxy S7 -laitteissa on kahden eri valmistajan, Samsungin ja Sonyn, kuvauslaitteistoa. Tämä ei kuitenkaan näyttäisi vaikuttavan kameran ottamien kuvien lopputulokseen niin merkittävissä määrin, että kuluttajien tulisi olla huolissaan.
Toinen eroavaisuus laitteistoissa on myyntialueesta riippuva järjestelmäpiiri. Kuten aiemminkin, Samsung myy lippulaivamallia sekä omalla Exynos-järjestelmäpiirillä että Qualcommin valmistamalla Snapdragon 820 -piirillä. Näiden väliltä löytyy tietysti eroavaisuuksia, mutta pääasiassa ne ovat samaa tasoa eikä mullistavia eroja löydy.
Android Central kertoo, että Samsung on kuitenkin joutunut oman piirinsä takia tyytymään Snapdragonissa Quick Charge 2.0 -standardin pikalataukseen, vaikka Qualcommin valmistama piiri tukee uudempaa ja parempaa 3.0-versiota. On tietysti valitettavaa, että Snapdragon-piirillä varustetun Galaxy S7:n omistajat eivät pääse nauttimaan yli tuplasti nopeammasta latauksesta, mutta on toki ymmärrettävää, että Samsung haluaa tarjota puhelinmalleilleen mahdollisimman tasaiset olosuhteet.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.