Saksalaislähde paljasti tulevan Galaxy S7:ää suuremman ja edullisemman mallin

Matti Robinson
19. maaliskuuta, 2016 19:07

Samsungin laitteista huomio on viime aikoina keskittynyt syystäkin vain Galaxy S7:ään ja sen edge-sisarmalliin. Tulossa on kuitenkin tietysti muitakin Galaxy-sarjalaisia, jotka voivat kiinnostaa vaikkapa pienemmällä kukkarolla varustettuja.
Saksalaissivusto Winfuture.de on esitellyt vielä julkaisematonta Samsung-laitetta, joka saapuu auttamaan vähemmän älylaitteisiin rahaa panostavia, jotka haluavat silti hyviä ominaisuuksia. Galaxy J7 ei saa nimeään S7:ltä, vaan J-mallisto koostuu useammasta laitteesta, jotka on nimetty muutamien muiden Galaxy-brändin sisäisten mallistojen mukaan sisäisellä numeroinnilla.
Nyt vuotanut J7 onkin vuoden 2016 malli viime vuonna ensi kertaa esitellystä laittesta. Sen viimevuotinen sisarmalli J5 on ollut koko alkuvuoden DNA:n myydyin älypuhelin. Lisäksi se on ottanut kärkipaikan välistä myös Elisan ja Tele Finlandin myyntilistoissa ja ollut myydyimpien joukossa myös Soneralla.
Uusi J7 on varustettu 5,5 tuuman ja HD-resoluution AMOLED-kosketusnäytöllä, 3 gigatavulla RAM-muistia, 16 gigatavun laajennettavalla tallennustilalla, 13 megapikselin kameralla ja kahdeksanytimisellä suorittimella. Tulossa on myös uusi versio ainakin hieman pienemmästä J5:stä.



Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.