Tämän vuoden OnePlus-huippumalli paljastui testisovelluksesta

Matti Robinson
25. maaliskuuta, 2016 20:20

Esikoisjulkaisun liki kulttilaitteen asemaan nostaneen OnePlussan on määrä julkaista kolmas lippulaivamalli tänä vuonna. Nyt tietoja on vuotanut seuraavasta, todennäköisesti OnePlus 3 -nimellä julkaistavasta laitteesta.
Viime vuonna yhtiö laajensi OnePlus X -mallilla myös edullisempaan hintaluokkaan, mutta suorituskykytestin välityksellä vuotanut puhelin vaikuttaa olevan sitä kalliimpaa mallia. Tästä pitävät huolen markkinoiden tämän vuoden ykköspiiri Snapdragon 820, neljä gigatavua RAM-muistia sekä suurempi, väitetysti 5,5-tuumainen kosketusnäyttö, jonka resoluutio on kuitenkin edelleen Full HD -tasolla. Laitteen kamerat ovat 16 ja 8 megapikselisiä.
Tekniikka vaikuttaa olevan käytännössä pieni päivitys OnePlus 2:aan (kuvassa), mutta miksipä rikkomaan särkymätöntä konseptia. Mallinumeroksi AnTuTu-testi kertoo OnePlus A3000, joka sekin on tuttua edeltäjästä (A200x).
Huhujen mukaan OnePlus järjestää lehdistötilaisuuden ensi kuun 7. päivä. Mahdollisesti näemme laitteen virallisesti siis noin kahden viikon kuluttua.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.