Apple julkaisi Androidille jotain mitä iPhone-käyttäjät eivät saa

Matti Robinson
26. maaliskuuta, 2016 11:03

Apple on julkaissut omalle musiikkisovellukselleen Android-päivityksen. Apple Musicin päivitys tuo Android-käyttäjille muutamia korjauksia ja yhden merkittävämmän ominaisuuden, joka on Android-käyttäjien yksinoikeus.
Android-käyttäjät pääsevät nauttimaan widget-lisäominaisuudesta, jollaista iOS:lle ei ole, kertoo Engadget. Widget-minisovelluksia ei tue iPhone eikä iPad, ainakaan toistaiseksi, joten kyseistä ominaisuutta ei ole voitukaan toteuttaa iOS:lle. Tätä ominaisuutta lukuuottamatta Android- ja iOS-sovellukset ovat liki täysin identtisiä.
Widget mahdollistaa nopean siirtymisen Apple Music -sovellukseen, mutta tarjoaa myös muista musiikkiwidgeteistä tutut hallintanapit. Widgetin avulla on mahdollista siis pysäyttää tai aloittaa musiikin soitto, vaihtaa seuraavaan biisiin sekä tykätä kappaleesta sydäntä painamalla.
Muita päivityksiä sovellukseen olivat mm. musiikin lisääminen soittolistojen ilman kirjastoon lisäämistä sekä Beats 1 -kanavan kappaleen näkyminen ilman kanavan päälle laittamista.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.