Samsungin seuraavaan Noteen innovaatioapua Microsoftilta?

Matti Robinson
9. huhtikuuta, 2016 0:06

Samsung on ajoittain esitellyt uusia innovaatioitaan älypuhelimissa, mutta välistä yhtiö on päätynyt kopioimaan jonkin toisen valmistajan ominaisuuksia omiin laitteisiinsa.
Yleensä Samsungin on väitetty käyttävän tätä kopioimiskäytäntöä Appleen, jonka ulkonäön ja ominaisuuksien kopiointia onkin käsitelty käräjillä vuosikausia. Tällä kertaa kuitenkin tulevaan Note 6 -malliin Samsungin väitetään kopioivan ominaisuuden Microsoftin viimeisimmästä lippulaivamallista.
Note 6:een odotetaan vuotaneiden rahtitietojen perusteella iirisskanneria, jollainen löytyy Lumia 950:sta (ja sen sisarlaite Lumia 950 XL:stä). Mikään suuren luokan innovaatiopula tuskin Samsungia vaivaa, sillä kyseessä on yksi ominaisuus, jota on jo pitkään (jo ennen Lumian ominaisuutta) huhuttu Android-puhelimiin, joten edes varsinaisesta kopioinnista tuskin on kyse.
Kenties Microsoftin toteutus on kuitenkin helpottanut Samsungin päätöstä kokeilla ratkaisua omassa laitteessaan – ja varsin tärkeässä sellaisessa. Huhut kertovat lisäksi, että uutuusmalli olisi vedenkestävä, kuten Galaxy S7 (kuvassa).

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.