Suomeen tuli uusi operaattori – Uusi hinnoittelumalli

Manu Pitkänen
3. toukokuuta, 2016 9:38

Suomessa on aloittanut toimintansa uusi Moi-mobiilioperaattori. Kyseessä on niin sanottu virtuaalioperaattori, eli Moilla ei ole omaa matkapuhelinverkkoa Suomessa, vaan se on vuokrannut sen käyttöönsä DNA:lta.
Moin liiketoimintamalli poikkeaa perinteisestä tavasta myydä liittymiä. Yksittäisten liittymien myynnin sijaan Moi kauppaa kolmen SIM-kortin pakettia 18 euron kuukausihintaan. Paketti sisältää jokaiselle kuukaudelle 12 gigatavua datasiirtoa. Kulutusta mitataan pakettiin kuuluvien liittymien kanssa yhteisesti, eli mikäli kahdessa liittymässä ei liiku kuukauden aikana yhtään dataa, voidaan kolmannen liittymän kautta siirtää dataa täydet 12 gigatavua.
Kaikissa liittymissä datasiirto onnistuu 4G-verkon yli. Maksiminopeudeksi on ilmoitettu 100 Mbps. Datakaton ylittävistä gigatavuista veloitetaan 1,5 euroa per alkava gigatavu. Rajattoman datasiirron saa 15 euron kuukausihintaan (per SIM-kortti). Puheminuutit ja tekstiviestit maksavat 0,055 euroa.
Pakettiin voi valita useampiakin liittymiä, jolloin kuukausimaksu nousee kuudella eurolla per SIM-kortti ja yhteinen datasiirtoraja nousee neljällä gigatavulla.

Lue myös nämä
Tägit
operaattori operaattorit Moi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.