Supercellin uusi hittipeli sai ison päivityksen

Manu Pitkänen
3. toukokuuta, 2016 14:49

Supercellin uutuuspeli Clash Royale on saanut lyhyen historiansa kenties suurimman päivityksen. Keväällä Androidille ja iOS:lle julkaistuun korttipeliin on lisätty kuusi uutta pelihahmoa, minkä lisäksi pelin palkitsemisjärjestelmää on viilattu avokätisemmäksi.
Uusien pelihahmojen tärkeimmät ominaisuudet on käyty yksityiskohtaisesti läpi alla olevissa Chief Patin videoissa. Videot kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten hahmoista ei sen enempää.
Hahmojen kykyjen kehitys on ilmeisesti ollut Clash Royalessa toivottua hitaampaa, minkä takia Supercell päättänyt antaa jatkossa voitetuista taisteluista palkinnoksi arkun lisäksi pienen määrän pelirahaa. Mitä korkeammalla areenalla pelaa, sitä enemmän voitetusta taistelusta saa kolikoita. Kolikoita saa voitosta vaikka vapaita arkkupaikkoja ei olisikaan.
Giant-, Magical- ja Super Magical -arkkujen esiintymistiheys kasvaa päivityksen myötä, minkä lisäksi kaikkien arkkutyyppien sisältämien korttien määrä muuttuu areenariippuvaiseksi (mitä korkeampi areena, sitä enemmän kortteja arkusta saa).


Lue myös nämä
Tägit
mobiilisovellukset Supercell mobiilipelit Clash Royale
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.