Pie Message tuomassa iMessagen Androidille

Matti Robinson
4. toukokuuta, 2016 21:32

Android-sovellus Pie Message pyrkii tuomaan Androidille ominaisuuden, jota varmasti monet Apple-fanien ympäröimät Android-käyttäjät ovat odottaneet. Sovelluksen tarkoitus on yhdistää Android-laite iMessage-käyttäjiin, kertoo 9to5Mac.
Sovellus on yhä kehityksen alla, ja tiellä on vielä monta mutkaa, mutta pyrkimys on erittäin toivottava käyttäjien kannalta. Applen viestintäsovellus toimii mainiosti Apple-käyttäjien väliseen viestintään ja käyttää fiksusti lähetykseen kulloinkin saatavilla olevia verkkoja.
Valitettavasti kyse on harvoista nykyajan viestisovelluksista, joiden tuki on rajattu yhdelle mobiilialustalle. Pie Message tosin vaatii yhden asian mitä monella Android-käyttäjällä ei ole saatavilla – Mac-tietokoneen.
Mikäli kuitenkin Mäkki löytyy, niin Pie Message käyttää kyseistä konetta välittämään viestejä Android- ja iOS-laitteiden välillä.
On hyvä muistaa, että Apple on hyvin tietoisesti pitänyt iMessagen poissa kilpailijoiden aluistoilta, joten tulevat päivitykset esimerkiksi OS X:ään voivat rikkoa sovelluksen kokonaan. Tämän lisäksi tässä vaiheessa vaiheessa sovelluksessa on vielä muitakin ongelmia korjattavana ennen kuin lopullinen julkaisu tapahtuu.
Jäämme kuitenkin innolla odottamaan julkaisua.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.