Kiinalaisvalmistajan puhelimesta vuosi lisätietoja, lataa täyteen 15 minuutissa

Matti Robinson
14. toukokuuta, 2016 18:26

Kiinalaisista puhelinvalmistajista vähemmän lännessä tunnettu Oppo on viime vuodet hakenut presenssiä myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Realitytelevisiossa sponsorinakin ollut valmistaja on pian tuomassa uutta Find-huippupuhelinmallistoa markkinoille.
Nyt kiinalaislähteen välityksellä laitteesta on vuotanut uusia kuvia ja tietoja. Valitettavasti edelleenkään täydellistä listaa tekniikasta ei ole saatavilla ja kuvatkin ovat Mr. Blurrycam -laatua, mutta jotain opimme näistäkin vuodoista.
Aiemmin Find 9:n ominaisuuksiksi on kerrottu suorituskykytestien tietojen perusteella mm. 4 gigatavua RAM-muistia, MediaTekin kahdeksanytiminen suoritin sekä 16 megapikselin kamera. Laite saapuu yhdessä heikommin varustellun ja edullisemman Find 9a -variantin kanssa.
Nyt pari uutta kuvaa kertovat, että näiden ominaisuuksien lisäksi tarjolla on yhtiön omaa tekoa oleva Super VOOC -latausteknologia, joka mahdollistaa laitteen lataamisen täyteen vain 15 minuutissa. Yhtiö esitteli teknologiaa helmikuun MWC-messuilla (kuva yllä).
Lisäksi sumea kuva (alla) laitteesta vaikuttaa vahvistavan, että näyttö ulottuu aivan laitteen reunoihin asti. Edeltävästä Find 7 -mallista poiketen laitteessa vaikuttaa myös olevan fyysinen kotinäppäin sekä kaksi kapasitiivista nappia.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.