Asusin uutuuspuhelimista vuosi lisää tietoja ja kuvia

Matti Robinson
19. toukokuuta, 2016 21:56

Asusilta odotetaan pian uusien ZenFone-mallien julkaisua, mutta jo nyt tiedämme paljon tulevista laitteista. Twitter-käyttäjä @krispitech on jakanut paljon speksitietoja sekä kuvia, jotka esittelevät kolmea eri mallia.
Vuotojen mukaan ZenFone 3 saapuu kolmena versiona, joiden näyttökoot ovat 4,5, 5 sekä 5,5 tai 6 tuumaa. Laitteet saapuvat useilla eri värivaihtoehdoilla ja kaikki laitteet ovat metallirunkoisia. Vuotajan mukaan puolet versiosta on varustettu Snapdragon-suorittimilla ja parhaimmassa versiossa on 23 ja 8 megapikselin kamerat.
Monissa versiossa on puolestaan 4 gigaa muistia ja 32 gigatavun microSD-kortilla laajennettava tallennustila. Hinnat ovat puolestaan sijoittuneet 110-370 dollarin väliin, joka vaikuttaa erityisesti huippupuhelimen osalta todella alhaiselta.
Ylläolevassa kuvassa on väitetysti Max-lisänimellä tunnettu versio, jonka ulkonäkö vaikuttaa kohtaavan mallikaavion kanssa. Tässä vaiheessa tiedot ja kuvat kannattaa ottaa tietysti varauksella, sillä mitään varmuutta niiden aitoudesta ei ole.
Puhelimet odotetaan julkaistavan seuraavan parin kuukauden aikana.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.