Kuvissa iPhone 7:n tuplakamera ja kyseenalaiset flash-muistit

Matti Robinson
22. toukokuuta, 2016 12:14

Yksi luottovuotaja Evan Blassin kovimmista kilpakumppaneista, Nowhereelse.fr:n Steve Hemmerstoffer on julkaissut kuvia tulevan iPhonen tuplakamerasta. Kameramoduulin lisäksi Twitterissä OnLeaksinä tunnetun Hemmerstofferin julkaisemissa kuvissa esiintyvät SanDiskin valmistamat SSD-palikat jotka suuntaavat tuleviin iPhone-malleihin.
Tarkemmin kamerat – jos nämä todella ovat aidosti tulevat Applen kamerat – ovat tämän hetken tietojen mukaan tulossa vain suurempaan iPhone 7 Plus -malliin. Kuten kuvasta voi päätellä niin kamerat eivät myöskään ole samanlaisia, joten todennäköisesti niille on suunniteltu eri toiminta kuvaustilanteessa.
Flash-muistit puolestaan ehdottavat, että tulossa on peräti 256 gigatavun iPhone 7 -malli. Toiset kaksi SSD:tä ovat 16 ja 64 gigatavuisia, joka tarkoittaisi, että Apple kiusaa käyttäjiä edelleen tuskaisen pienellä 16 gigan mallilla.
Tässä vaiheessa ei tietysti voi olla varma näiden kuvien aitoudesta, onhan koko julkaisukin vielä monen kuukauden päässä. Itse vuotajakin päättää kuvatekstinsä kysymysmerkkiin.

#iPhone7 Pro/Plus Dual Camera + 16GB/64GB/256GB NAND flash memory chip?... https://t.co/l2D8OHlaWk pic.twitter.com/eLEDK1ic4d

-- Steve Hemmerstoffer (@stagueve) May 21, 2016

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.