Microsoftin "seuraava Xbox" on Chromecastin kilpailija

Manu Pitkänen
26. toukokuuta, 2016 9:41

Samalla kun Sonylla valmistaudutaan PlayStation 4:n rautapäivitykseen, on Microsoftin suunnitelmana on laajentaa Xbox-tuotemallisto täysin eri suuntaan: multimediatikkuihin. Asiasta kertoi Petri.comin editoija Brad Sams.
Mediatikku on käytännössä Chromecastin kilpailija ja se on suunniteltu suoratoistettavien sisältöjen katseluun televisiolla. The Vergen Tom Warren on kuullut samankaltaisista tiedoista ja mainitsee Microsoftin testanneen jo pidemmän aikaa suoratoistolaitetta, jonka avulla Xbox One -pelejä voisi suoratoistaa saman katon alta löytyvään toiseen televisioon. Tikku tukisi siis myös Xbox Onen ohjainta.
Microsoftin tuotekehitystiimi on rakentanut myös toista Xbox TV -laitetta, jolla voisi myös katsella suoratoistettavia sisältöjä television kautta, mutta se olisi tikkua itsenäisempi laite. Siitä tuskin löytyy tarpeeksi potkua raskaiden Xbox One -pelien pelaamiseen, mutta casual-pelien pelaamiseen se voisi hyvin taipua. Kuvauksen perusteella Xbox TV voisi olla Apple TV:n kaltainen medialaite.
Microsoftin uskotaan esittelevän Xbox-medialaitteet E3-messuilla kesäkuussa.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Apple TV suoratoisto Xbox One Chromecast
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.