Tässä on tämänvuotinen "lippulaivantappaja"

Matti Robinson
26. toukokuuta, 2016 20:47

Itse oman älypuhelimallin "lippulaivantappajaksi" (Flagship Killer) nimittänyt OnePlus valmistelee nimikkomallinsa uuden iteraation julkaisemista. Meidän onneksi pääsemme tarkastelemaan laitteen ulkonäköä jo nyt, kiitos kiinalaisviranomaisten.
Kiinan televiranomainen TENAA on julkaissut viraston tarkastelussa olleesta OnePlus 3:sta tyypilliset naamakuvat sekä tärkeimpiä tietoja tekniikasta.
Vaikka huippumullistavaa ulkoasussa ei nähdä, niin ero edeltäjään on kovin selvä. OnePlus on ottanut mallia monista kilpailijoistaan, ja vaikuttaakin siltä, että nykyisin esimerkiksi Samsungin, HTC:n ja OnePlussan monia malleja on hyvin vaikea erottaa toisistaan – erityisesti takaa.
Teknisestikään mitään varsinaisesti uutta laite ei tuo markkinoille, mutta speksit ovat kyllä kohdallaan. OnePlus 3:ssa on neliytiminen 2,15 gigahertsin suoritin, joka viittaisi odotetusti Snapdragon 820:een. Näyttö on Full HD -tasoa ja 5,5-tuumainen, kamerassa on 16 megapikseliä, akku 3000 milliampeerituntia, painoa Galaxy S7 edgemäiset 160 grammaa ja kokoa laitteella on 152.6 x 74.6 x 7.3mm (SGS7 edge: 150.9 x 72.6 x 7.7 mm).
Virallisesti puhelin esitellään reilun parin viikon päästä 14. kesäkuuta. Sitten tiedämme myös miten edullisella OnePlus myy uutta lippulaivantappajaa.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.