Tuleva Galaxy Note 6 mallinnettiin vuotaneista tiedoista

Matti Robinson
3. kesäkuuta, 2016 20:26

Samsungilta odotetaan syksyllä, ennen Applen iPhone-julkistuksia, tietysti uutta Galaxy Note -sarjan huippupuhelinta. Vuosia sitten ensimmäisten joukossa puhlettikokoluokan haltuun ottanut Note on yksi mobiilimaailman tärkeimmistä vuosittaisista julkaisuista.
Nyt tulevasta Note 6 -laitteesta, joita osa huhuista kutsuu Note 7:ksi – on vuotanut tietoja, joiden mukaan on mallinnettu oheinen laite. Twitter-vuotaja @OnLeaksin tietojen perusteella uSwitch-sivusto on mallintanut 3D-mallin laitteesta.
Kuvien (ja videon) perusteella Note 6 on varustettu edge-mallin tapaan kaarevalla näytöllä ja sen alaosasta paljastuu aiemmista Note-malleista tuttu S Pen -kynä. Mikäli piirrokset pitävät paikkansa, niin laite olisi varustettu ensi kertaa Samsungille USB Type C -liitännällä.
Mallinnuksessa on tietysti otettu artistin vapauksia esimerkiksi materiaalivalintojen suhteen, joita mittapiirrustuksista ei selviä. Materiaalivalinnat kuitenkin vaikuttavat sellaisilta, joita Samsung hyvin voisi käyttää.
Mittatietojen mukaan Note 6 on Galaxy S7:n tavoin 7,9 millin paksuinen eli ei missään nimessä maailman ohuin puhelin, mutta tämä tuskin haittaa valtaosaa mahdollisista ostajista.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.