YouTube-sensaatio esitteli ranteen ympärille taipuvaa konseptilaitetta

Matti Robinson
9. kesäkuuta, 2016 23:39

Lenovon tänään järjestämässä Tech World -tapahtumassa parrasvaloissa olivat Ashton Kutcherin lisäksi pääasissa Phab 2 Pro sekä Moto Z -älypuhelimet. Yhtiö kuitenkin puhui paljon myös pilvipalveluista ja esitteli jopa erikoisia konseptilaitteita.
Konseptilaitteet oli annettu YouTube-sensaatio Meghan McCarthyn käsiin &ndahs; itseasissa toinen niistä käsivarren ympärille. McCarthylla oli esiteltävänä kaksi laitetta, jotka eivät ole tulossa kuluttajamarkkinoille vielä, mutta edustavat taittuvien näyttöjen huippua, kerrottiin Lenovolta.
Toinen niistä oli puhelin, joka taipuu ranteen ympärille ja toinen puolestaan tabletti, joka taittuu kahtia pienemmäksi laitteeksi vaikkapa puheluita varten.
Yhtiöstä ei kerrottu sen kummemmin onko näyttöteknologia todella omaa tekoa vai kenties esimerkiksi kilpailijoiden taidonnäyte. Jälkimmäiseen viittaisi kommentit, joiden mukaan Lenovolle tämän kaltaiset konseptit kertovat enemmän laitteen sisuksista kuin taipuvista näytöistä. Tietysti näytön lisäksi kaikki muukin laitteessa täytyy olla taipuvaa.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.