Apple paljastaa salaisuuksiaan: Seuraa WWDC:tä täältä

Manu Pitkänen
13. kesäkuuta, 2016 19:12

Vuoden odotetuimpiin mobiilialan tapahtumiin lukeutuvan WWDC:n avajaisesitelmä alkaa tänään kello 20.00 Suomen aikaa. Applen vuosittaisessa kehittäjätapahtumassa paljastetaan yhtiön iOS-mobiilikäyttöjärjestelmän uusimman version ominaisuudet ja päivitetään Mac-tietokoneiden OS X -käyttöjärjestelmän kuulumiset.
Applen odotetaan antavan paljon lava-aikaa myös Siri-puheavustajalle, joka on tähän asti ollut saatavilla vain iOS:lle ja siihen perustuville muille ohjelmistoalustoille, mutta sen odotetaan laajenevan nyt myös OS X:lle. Huhuissa on puhuttu myös, että Touch ID -kirjautuminen ja Apple Pay olisivat myös tulossa OS X:lle.
WWDC:ssä on perinteisesti keskitytty ohjelmistoihin ja palveluihin, mutta aina silloin tällöin siellä on nähty myös laitejulkistuksia. Apple voi käyttää tapahtumaa hyväksi esittelemällä uusia Macbook-kannettavia. Mobiililaitteiden osalta uutisia saatanee vasta lähempänä vuoden loppua.
WWDC:tä voi seurata iOS- ja OS X -laitteilla Safarin kautta. Edellinen linkki toimii myös Windows 10 -käyttäjillä, kunhan selaimena on vain Microsoft Edge.

Lue myös nämä
Tägit
Apple App Store OS X iOS Siri WWDC iOS 9 OS X El Capitan iOS 10
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.