Alihankkijan työntekijän mukaan Apple perui iPhone 7:n tärkeimmän uuden ominaisuuden

Matti Robinson
16. kesäkuuta, 2016 21:55

Tulevalta iPhone-mallilta odotetaan jälleen suuria uudistuksia. Kyse on tänä vuonna jälleen uudesta järjestysnumerosta, joka viittaa suurempaan päivitykseen. Näin ollen iPhone 7:lta onkin odotettu jotain ennennäkemätöntä.
Sellainen ominaisuus on huhuissa ollut tuplakamera. Kyseistä ominaisuutta on huhuttu Applelta jo pitkän aikaa, ja vaikka kyse ei olisi missään tapauksessa ensimmäisestä tuplakameralla varustetusta älypuhelimesta, niin se olisi iso loikka Applelle.
Nyt Applelle komponentteja valmistavan Foxconnin työntekijä on kertonut, että cupertinolaisjätti on päättänyt peruuttaa aikeet. Mikäli tätä nimetöntä lähdettä uskoo, niin Apple on todella aikonut julkaista tuplakamerapuhelimen, mutta johtuen teknologian keskeneräisyydestä on päättänyt jättää ominaisuuden pois.
Aiempien tietojen mukaan vain iPhone 7:n suurempi Plus-malli olisi saamassa tuplakameran, mutta nyt sekin on kyseenalaistettu. Tässä vaiheessa kaikki tiedot tosin kannattaa ottaa varauksella, ja jäämme odottamaan virallisia – tai ainakin vakuuttavampia – tietoja.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Foxconn Apple iPhone kaksoiskamera
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.