LG:ltä X-sarjan uutuuksia, neljä uutta älypuhelinta

Matti Robinson
17. kesäkuuta, 2016 21:26

LG on esitellyt neljä uutta älypuhelinmallia, jotka kaikki sijoittuvat yhtiön X-älypuhelinsarjaan. X Power, X Mach, X Style ja X Max ovat tarkoitettu tarjoamaan hyvää hinta-laatusuhdetta ja erikoisia ominaisuuksia.
Myöhemmin tässä kuussa markkinoille valikoidusti saapuvat puhelimet tarjoavat yhtiön mukaan joitain G- ja V-sarjan huippulaitteiden ominaisuuksia. Jokaisessa puhelimessa on yksi uniikki ominaisuus, johon on erityisesti keskitytty.
X Power tarjoaa huippuluokan akkukestoa massiivisella 4100 milliampeeritunnin akulla, X Machissa erikoisuuksia ovat datasiirtonopeudet, suorituskyky ja QHD-näyttö, X Max on tietysti laitteista suurikokoisin ja X Style puolestaan luottaa näyttävyyteen ja ohuuteen.
Laitteista Power ja Style ovat edullisempia älypuhelimia, X Max puolestaan suuresta koostaan huolimatta todennäköisesti keskihintaluokkaa ja X Mach on puolestaan varustettu huippuluokan tehoilla ja siten varmaankin myös hinnalla.
X-sarjasta aiemmin jo löytyivät tuplakamerapuhelin X cam sekä kaksoisnäytöllä varustettu X screen. Alla kuvassa X Mach ja X Power.

Lue myös nämä
Tägit
LG
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.