Uusi Note pian massatuotantoon, ensitilaajille entistä enemmän laitteita

Matti Robinson
17. kesäkuuta, 2016 20:51

Samsungilta odotetaan alkusyksystä uutta Galaxy Note -mallia. Huhuissa kyseisen mallin nimi on vaihdellut Note 6:n ja Note 7:n (tai Note7:n) välillä, joten edes nimestä tässä vaiheessa ei näytä olevan yhteisymmärrystä tai varmuutta, mutta julkaisun varmuudesta ollaan yhtä mieltä.
Galaxy Note on ollut huipputärkeä malli Samsungille ja se nosti juuri tämän malliston avulla itsensä markkinoiden tärkeimmäksi peluriksi suurikokoisemmissa puhelimissa. Vuosi on mennyt verrattain hyvin Samsungilta tähän mennessä, joten elokuun tapahtuman paineet ovat hieman pienemmät.
Samsung ei kuitenkaan lähde massatuotantoon varovaisesti, kertoo ET News. Uusien tietojen mukaan tuotanto alkaa ensi kuussa ja ensimmäiset erät laitetta ovat viime vuotista suuremmat. Yhtiö tuottaa heinäkuussa 2,5 miljoonaa uutta Note-laitetta ja elokuussa saman verran. Viime vuonna yhtiö tuotti puhelimia saman verran kolmessa kuukaudessa.
Laitteeseen odotetaan mm. edellisvuotista mallia suurempaa 5,8 tuuman QHD-kosketusnäyttöä, 6 gigatavua RAM-muistia, ensimmäistä kertaa Samsung-laitteessa USB Type-C -liitäntää sekä tietysti Note-malleista tuttua, uudistettua S Pen -kynää. Puhelimesta on vuotanut mm. mittakaavat, joiden perusteella oheisen kuvan 3D-mallit on tehty.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy Note Samsung Galaxy Note 6 Samsung Galaxy -sarja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.