Suomalaisen Snowfox-seurantalaitteen joukkorahoituskampanja alkoi

Manu Pitkänen
29. kesäkuuta, 2016 11:33

Oululaislähtöinen Haltian on avannut Indiegogossa joukkorahoituskampanjan, jonka kautta kerättyjen varojen avulla on tarkoitus laajentaa heinäkuussa Suomen markkinoille saapuvan Snowfox-paikannuslaitteen myyntiä ulkomaille.
Haltian hakee laitteelle 50 000 dollarin rahoitusta, mutta kampanja toteutuu vaikkei rahoitustavoite tulisikaan täyteen. Laitteen tuotekehitystyö on saatu valmiiksi, joten kampanjan tavoitteena on lähinnä kerätä varoja myynnin laajentamiseen – samalla se toimii tietysti kätevänä markkinointitempauksena tuotteelle. Tähän mennessä Snowfoxia on tuettu noin 3000 dollarin verran.
Snowfox on käytännössä pienen rasian kokoinen laite, jonka avulla on mahdollista saada reaaliaikaista paikkatietoa jonkin esineen tai ihmisen sijainnista. Haltian on keskittynyt markkinoimaan tuotetta lasten seurantaan. Sisäänrakennetun 3G-tuen ansiosta Snowfoxiin on mahdollista myös soittaa ja kysyä lapselta mitä hän tekee.
Snowfoxissa on sisäänrakennettu SIM-kortti, joka maksaa kuukaudessa 9,99 euroa. Itse laitteen suositushinta on 149 euroa, mutta Indiegogon kautta sen pystyy ostamaan hieman edullisemmin. Laitteen akku kestää viikon ilman latausta. Snowfox on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Laitteelle tarkoitettu älypuhelinsovellus on saatavilla Androidille ja iOS:lle.

Lue myös nämä
Tägit
Oulu GPS paikannus Indiegogo Snowfox Haltian
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.