Google tuomassa vihdoin reittisuunnittelun Maps-sovellukseen

Matti Robinson
30. kesäkuuta, 2016 20:58

Google on tuomassa Androidin Maps-sovelluksene erittäin odotettua päivitystä. Uusimmassa päivityksessä yhtiö tuo Google Mapsin mobiilisovellukseen paremman reittisuunnittelun, joka tarjoaa navigoinnin ilman turhaa säätöä.
Aiemmin palvelun mobiilisovelluksessa on pystynyt määrittämään yksinkertaisesti vain lähtö- ja kohdepaikan. Nyt verkkoselaimella käytettävästä työpöytäsovelluksesta tuttu usean kohteen reitti on mahdollista tehdä myös täysin mobiilisti, joka tietysti helpottaa erityisesti tien päällä.
Näin voi helposti tehdä monimutkaisempia reittejä, jonka avulla uutta päätepistettä ei tarvitse määrittää edelliseen päästessä, jos reitti ei ole yksinkertainen A:sta B:hen. Tiedot eivät kerro kuinka monta välietappia voi määrittää, mutta hyvä arvaus on, että samat kahdeksan (alku- ja loppupisteen lisäksi) mitä verkkoselaimella.
Uusi ominaisuus löytyy Android Policen mukaan ainakin versiosta 9.31, mutta sitä ei löydy edes siitä mikäli Google ei ole omissa palvelimissaan laittanut toimintoa päälle. Lisäksi päivityksen saapuminen riippuu mm. operaattorista, maasta ja valmistajasta, mutta ominaisuus on kuitenkin tulossa. Todennäköisesti pian.

Lue myös nämä
Tägit
Android Google Google Maps
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.