Tässä ovat Samsungin uudet Galaxy J -laitteet

Matti Robinson
9. heinäkuuta, 2016 0:12

Samsung on esitellyt jälleen uusia Galaxy-malleja, joskaan ne eivät ole saaneet aivan saman luokan parrasvaloja kuin vaikkapa Galaxy S -malliston huippulaitteet. Uudet laitteet sijoittuvat J-mallistoon ja ovat siis alemman keskihintaluokan laitteita.
Galaxy J2 (2016) on nimensä mukaisesti viimevuotisen Galaxy J2 -mallin seuraaja, joka on parempi lähes joka osa-alueella. Edullinen, hieman yli 100 euron puhelin on saanut nyt HD-kosketusnäytön, jonka kokokin on kasvanut viiteen tuumaan. Lisäksi tarjolla on nopeampi suoritin, parempi grafiikkapiiri, tarkemmat 8 ja 5 megapikselin kamerat, puolet enemmän muistia ja muhkeampi akku.
J2:n erikoisuutena on Smart Glow -rinkula kameran ympärillä, joka tiedottaa eri väreillä esimerkiksi saapuneista viesteistä, hälytyksistä tai muista ilmoituksista.
Galaxy J Max on puolestaan uusi malli, joka tuo näytön koon aivan uudelle tasolle. Tavallisesti seitsemän tuuman näytöt mielletään tableteiksi, mutta tämä laite toimii puhelimena ja sen mukana toimitetaan vieläpä Bluetooth-kuulokkeet. Kyseessä on siis aitoakin aidompi puhletti.
J Maxissakin on HD-tason näyttö, 1,5 gigatavua RAM-muistia ja neliytiminen suoritin. Kamerat ovat 8 ja 2 megapikselisiä, tallennustilaa on 16 gigatavua ja akulla on kapasiteettia 4000 milliampeerituntia.
Suomeen saapumisesta ei ole vielä tietoa, mutta Intiassa laitteet saapuvat myyntiin tämän kuun aikana. Hintaa Galaxy J Maxilla on n. 180 euroa ja J2:lla noin 130 euroa.

Samsung Galaxy J2 (2016)


Samsung Galaxy J Max


Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.