AnTuTu listasi testatuimmat älypuhelinmallit, onko omasi listalla?

Matti Robinson
9. heinäkuuta, 2016 20:47

Yksi mobiililaitteiden suosituimmista suorituskykytestejä tarjoavista sovelluskehittäjistä on esitellyt statistiikkaa suosituimmista laitteista. AnTuTun testejä käyttää miljoonat ihmiset, joten se tarjoaa hyvää näkövinkkeliä testatuimpiin puhelimiin.
Tietysti dataa ei voi suoraan rinnastaa markkinoiden suosituimpiin Android-puhelimiin, sillä joidenkin laitteiden käyttäjät ovat enemmän kiinnostuneet suorituskyvystä kuin toiset. Niinpä lista kertookin hyvin juuri laitteiden omistajien mieltymyksistä.
Kenties yllättävää on, että ykkösenä on varsin selkeästi Galaxy Note5, joka ei ole myynnissä edes koko maailmassa. Kärkikymmenikössä on lisäksi neljä muuta Samsungin puhelinta, kaksi Meizua, yksi LG ja yksi erikoisempi LeEco.
Saksan osalta lista on hieman tutumpi, mutta Samsungin ylivoima entistä suurempi. Samsungin laitteiden seurana on OnePlus sekä Oneplus 2, LG G3. Yhdysvalloissa puolestaan suosiota kasvattavat Nexus-laitteet, joita listalla on kolme.
Näinpä voisikin sanoa, että Samsung on testaajien suosiossa kaikkialla, Nexus-laitteet erityisesti Yhdysvalloissa, OnePlus Euroopassa ja kiinalaismerkit Kiinassa. Koreassa puolestaan listalla on "yllättäen" ainoastaan LG:tä ja Samsungia.
Data on kerätty kuluvan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.





Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.