OnePlus vastasi heikkoon puntaan uudella hinnalla

Matti Robinson
11. heinäkuuta, 2016 20:03

OnePlus on uudistanut hintaansa Isossa-Britanniassa, kuten se ennakoi viime viikolla. Saarivaltakunnan mahdollisen EU-eron johdosta punnan arvo on heilahtanut melkoisesti alaspäin.
Pääosin tuotteiden hinnat ovat varmasti pysyneet älypuhelinkaupan osalta ennallaan, mutta kuten OnePlus osoittaa niin joitain hieman suurempia hintoja voidaan jatkossakin nähdä riippuen punnan jatkosta.
Heikko punta on tarkoittanut sitä, että pienempiin älypuhelinvalmistajiin kuuluva OnePlus on joutunut hieman korottamaan uusimman huippumallinsa hintaa. 20 punnan korotus tuo OnePlus 3:n hinnan 329 puntaan, joka on tällä hetkellä noin 386 euroa. Euromaissa hinta laitteella on 399.
OnePlus työskentelee puhelinvalmistuksessaa varsin pienellä marginaalilla, toisin kuin muut valmistajat huippupuhelimiensa osalta. Tässäpä juuri syy OnePlussan kilpailukykyisiin hintoihin, ja samalla syy hinnan muutokseen. Edelleenkään laite ei siis ole kallis Isossa-Britanniassa, edes eurooppalaisella mittarilla, vaikka se ei aivan pääsekään enää Yhdysvaltojen 399 dollarin edullisuuteen.
Laitteen hintaa ei ole muutettu muissa Euroopan maissa, joissa ei ole käytössä euro.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.