Pokemon Go julkaistiin Suomessa – Lataa se ilman vippaskonsteja

Manu Pitkänen
16. heinäkuuta, 2016 14:24

Maailmalla huippusuosioon noussut Pokémon Go -mobiilipeli on julkaistu virallisesti myös Suomessa. Peli on ladattavissa iOS-laitteille App Storesta ja Android-laitteille (4.4 tai uudempi) Google Playstä.
Pelin ajatuksena on "metsästää" todelliseen ympäristöön piilotettuja Pokémon-hahmoja, joiden löytämiseksi pelaajan on kuljettava eri puolilla kotikaupunkiaan tai lähiympäristöä. Pokémonin löydyttyä, se kuuluu ottaa kiinni piirrossarjasta tutulla tavalla ja tavoitteena on kerätä hahmoja mahdollisimman monta. Kiinniotto tapahtuu puhelimen kameran avulla: peli lisää automaattisesti kameran esittämään kuvaan sijainnista löytyvän Pokémonin.
Pelaaja pystyy myös kehittämään kiinniottamiaan Pokémoneja, jolloin niiden taistelutaidot kehittyvät ja niillä voidaan ottaa kiinni yhä vaikeammin pyydystettäviä Pokémoneja.
Pokémon Go on noussut maailmalla äärimmäisen suosituksi peliksi. Yhdysvalloissa peli on tällä hetkellä ladatuin ilmaispeli ja pelin sisäiset mikromaksut ovat nostaneet sen myös tuottoisimpien sovellusten listan kärkeen.

Lue myös nämä
Tägit
Pokemon Pokemon Go
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.