Galaxy Note 7:n tiedot vuotivat nettiin

Manu Pitkänen
29. heinäkuuta, 2016 12:29

Galaxy Note 7:n julkistustilaisuus järjestetään 2. elokuuta, joten ei ole ehkä kovin yllättävää, että puhelimesta tiedetään jo yhtä sun toista. Talk Android -sivuston Justin Herrick kuvailee puhelimen keskeisimmät uudistukset luotettaviksi koetun lähteen kertomien tietojen pohjalta.
Herrickin mukaan Galaxy Note 7 tulee muistuttamaan ulkoisesti hyvin paljon Galaxy S7 edge -puhelinta, joten S Pen -kynällä varustetusta puhelimesta tulee löytymään kaareva näyttö sekä lasia ja metallia yhdistelevä muotoilu. 5,7-tuumaisen näytön kaarevuudesta on kuitenkin tingitty hieman eli näyttö on tasaisempi kuin kevään edge-puhelimessa.
Galaxy S7:ään lisätty Always-on-teknologia löytyy myös ominaisuuslistasta, mutta Note 7:n erityisominaisuudet on otettu huomioon: S Pen -kynällä voi kirjoittaa muistiinpanoja vaikka puhelimen näyttö olisikin lepotilassa.
Vanha microUSB-portti on vaihdettu uudempaan USB-C:hen, mutta Samsung ei ole unohtanut yhteensopivuutta arvostavia kuluttajia: paketin mukana tulee microUSB-adapteri.
Kameroiden osalta muutoksia ei ole tapahtunut, mutta etupuolelle on kuitenkin lisätty biometriseen tunnistautumiseen tarkoitettu iirisskanneri. Sitä voi käyttää sormenjälkilukijan korvikkeena tai sen rinnalla.
Galaxy Note 7:n lisäksi Samsung aikoo lanseerata Samsung Cloud -pilvipalvelun, joka tarjoaa käyttäjilleen viiden gigatavun edestä ilmaista tallennustilaa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android S Pen Samsung Galaxy Note 5 Samsung Galaxy -sarja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.