Apple palauttaa iPhoneen yhden asian vuosien takaa?

Matti Robinson
1. elokuuta, 2016 19:33

Applen tämänvuotiselta iPhone-julkaisulta ei odoteta mullistavia uusia ominaisuuksia. Takkuavaan myyntiin tuskin ratkaisuksi riittää ainoastaan hieman parempi kamera, vaikka onhan kyse iPhonesta, jota väitetysti ostetaan riippumatta uudistuksista.
Koska uudistuksien odotetaan olevan verrattain pieniä perustelemaan iPhone 7 -nimen (ehkäpä nimi onkin vaikkapa iPhone 6s²), joten kenties Applella on hihassa jotain vielä paljastumatonta millä laitetta saadaan myytyä paremmin. Yksi vaihtoehto on uusi värivaihtoehto, jollainen oli viime vuonna ruusukulta iPhone 6s:ssä.
Nyt vuoto ehdottaa, että tulossa on jälleen musta iPhone. Vaikka voisi kuvitella, että musta laite olisi löytynyt jokaisessa sukupolvessa, niin varsinaisesti edellisen kerran kunnolla musta malli on nähty iPhone 5 -mallissa (kuvassa) vuonna 2012.
Vuotokuvissa esiintyy väitetysti tulevan iPhonen musta mute-nappi, joka viittaisi siihen, että myös itse laite on musta. Vaikka nämä kuvat eivät todellakaan vahvista mustaa iPhonea, niin allekirjoittanut ei todellakaan panisi pahaksi mustaa versiota. Pelastaako se sitten Applea laskusuhdanteelta, se on täysin eri asia.

#iPhone7 The unannounced "SPACE BLACK" colour variant is real?? This "space black" MUTE button seems to confirm it!! pic.twitter.com/7Mutdc04Bs

— The Malignant (@the_malignant) July 31, 2016

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.