Miten kävi maailman ohuimmalle lippulaivapuhelimelle taivutustestissä?

Matti Robinson
1. elokuuta, 2016 20:39

Motorolan uusi Moto Z -älypuhelin on yksi maailman ohuimmista älypuhelimista. Vaikka muutamat kiinalaisvalmistajat ovat aiemmin julkaisseet ohuempia puhelimia, niin niiden laitteisto ei ole aivan Moto Z:n luokkaa, jonka lisäksi saatavuus lännessä on hankalampaa.
Jos siis tarkoituksena on hankkia huippuohut älypuhelin, niin Moto Z on varmasti yksi parhaista vaihtoehdoista. On kuitenkin muistettava, että kun laite on huippuohut, niin kestävyys voi kärsiä melkoisesti. Niinpä JerryRigEverything on julkaissut YouTubessa videon, jossa vain 5,2 millin paksuinen Moto Z laitetaan kestävyystestiin.
Naarmutustesteissä Moto Z pärjää hyvin odotetulla tavalla, kun muistaa, että laitteessa on käytetty pääasiassa Gorilla Glass 4 -lasia ja metallia, mutta miten on taivutustestin laita? Yllättäen Moto Z ei rikkoudukaan niin helposti kuin huippuohuelta laitteelta voisi kuvitella. Edes iPhone 6:n tapaista rikkoutumista nappien kohdalta ei tapahtunut, puhumattakaan katastrofaalisista ongelmista, kuten Nexus 6P:llä.
Laite taipuu kyllä banaanin tavoin, mutta vastataivutuksella pienetkin ongelmat ovat korjattavissa. Niinpä voimmekin todeta, että ohuempi ei ole aina hauraampi.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.