Pokemon Gon pelaaminen vaikeutui – Pelaajia ärsyttää

Manu Pitkänen
4. elokuuta, 2016 12:42

Pokémon Golle julkaistun tuoreimman päivityksen myötä pelaajat ovat huomanneet paikkatietoa ja laajennettua todellisuutta hyödyntävän pelin muuttuneen aiempaa haastavammaksi. Vaikeusasteen lisäys ei ole miellyttänyt kaikkia.
Ensinnäkin Niantic on vaikeuttanut Pokémonien kiinnisaamista: kun hahmon on saanut napattua kiinni, karkaa se Poké-pallosta aikaisempaa herkemmin. Tämän avulla pelaajien kuluttamien pallojen määrää kasvatetaan ja sitä kautta rahalla ostettujen pallojen määrän toivotaan kasvavan. Kiinniottamisen yhteydessä näkyvän renkaan koonkin on sanottu pienentyneen.
Toinen pelaajien ihmettelemä muutos liittyy lähialueen Pokémonien skannaussykliin. Aiemmin peli päivitti lähialueen Pokémon-tilanteen viiden sekunnin välein, mutta nyt päivitystahtia on hidastettu 10 sekuntiin. Muutoksen takia peliä on aiempaa hankalampi pelata pyöräilyn yhteydessä tai autolla ajaessa. Varsinkin jos Pokémon sattuu sjiaitsemaan hiemankin kauempana, on hyvin todennäköistä että ehdit ajamaan sen ohi ennen kuin se ehtii päivittymään kartalle.

Lue myös nämä
Tägit
Pokemon mobiilisovellukset mobiilipelit Pokemon Go
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.