Galaxy Note7:stä 6 gigan versio, mutta ei Suomeen?

Matti Robinson
9. elokuuta, 2016 20:48

Samsung esitteli viime viikolla uuden Note-huippupuhelimensa, ja laite olikin hyvin odotetunlainen niin ominaisuuksien kuin ulkoasunkin puolesta. Yksi huhuttu ominaisuus jäi kuitenkin puuttumaan.
Galaxy Note7:n RAM-muistin määrä jäi edeltäjän tavoin 4 gigatavuun, vaikka useat huhut kertoivat, että odotettavissa on mm. OnePlus 3:n inspiroimana kuusi gigatavua RAM-muistia. Näin ei siis käynyt, mutta kiinalaisviranomaisten käsissä käynyt laite vaikuttaisi vahvistavan, että sellainenkin on tulossa.
Phone Radar kuitenkin kertoo, että vaikka laite on todella tulossa markkinoille, niin sitä ei kannata odottaa Suomessa myyntiin. Sivuston tietojen mukaan kuuden gigatavun malli saapuu myyntiin vain Kiinassa. Olisi varsin mukavaa nähdä ylimääräisellä kahden gigatavun RAM-muistilla sekä tuplatulla tallennustilalla varustettu Note7 myös Suomessa. Erityisesti, kun tietojen mukaan sillä on vain noin 50-60 euroa lisähintaa.
Valitettavasti näillä näkymin jäämme lännessä vaille kyseistä mallia, mutta onhan Note7 jo valmiiksikin varustettu riittävän hyvällä raudalla. Vai onko?

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.