Paljastiko Google tulevan Nexus-puhelimen pilaillessaan iPhonesta?

Matti Robinson
13. elokuuta, 2016 21:33

Googlen uusin markkinointikampanja on tähdätty erityisesti iPhone-käyttäjille, joita vuosikausia on vaivannut yksi Applen strateginen valinta. Nyt yhtiön mainoksissa pilaillaan kyseiselle vaivalle, mutta paljastuuko samalla vielä julkaisematon Nexus-laitekin?
Mainosten tarkoituksena on huomauttaa, että joissakin markkinoilla olevissa laitteissa tallennustila loppuu helposti kesken. Tietysti puhelimeen kuvausvaiheessa pomppaava varoitusikkuna, kertoo, että kyseessä on iPhone, jonka tallennustila on päässyt loppumaan juuri kuvaa otettaessa.
Googlen ratkaisu ongelmaan ei ole suurempi tallennustila – tai ainakaan sitä tässä ei mainosteta – vaan Google Photos, joka tallentaa kuvat automaattisesti pilveen ja auttaa vapauttamaan lisää tallennustilaa. Google Photos tarjoaa lisäksi rajattomasti tallennustilaa kuville, joskaan tämä ei koske aivan originaalikokoista kuvaa.
Mainoksessa kuitenkin esiintyy jokin aivan muu puhelin kuin iPhone. Eikä kyseessä ole Applen laite vaikka siinä kovasti yhtäläisyyksiä onkin. Voisiko kyseessä siis olla tuleva Nexus-laite eli käytännössä HTC:n valmistama ja syksyn aikana julkaistava 5-tuumainen Nexus 5X:n seuraaja?
Tietysti voi olla, että Googlen mainostiimi on päättänyt luoda puhelimen, joka ei varsinaisesti yritä olla mikään markkinoilla oleva tai markkinoille tuleva laite, vaan ainostaan geneerinen puhelin.

Your photo collection says "jump" and we say "how high?" Never run out of storage again with the free #GooglePhotos app for Android and iPhone. google.com/photos

Video, jonka Google (@google) julkaisi


Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.