Ensimmäiset Galaxy Note7:t myyntiin, Suomeen alkukuusta

Matti Robinson
19. elokuuta, 2016 20:25

Samsung on tänään laittanut ensimmäiset Galaxy Note7 -laitteet myyntiin. Jo tiistaina alkaneen ennakkomyynnin lisäksi nyt laitteita on jo oikeasti myynnissä. Valitettavasti Suomessa joudutaan vielä odottamaan hieman.
Ensimmäisiä laitteita lähtee jakeluun mm. Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Taiwanissa ja tietysti Etelä-Koreassa. Euroopassa pääosin julkaisu ajoittuu syyskuun toiseen päivään, mutta Suomessa ilmeisesti joudutaan odottamaan vielä pari päivää pidempään.
Ainakin DNA:n ja Verkkokauppa.comin ennakkomyynnin yhteydessä julkaisupäiväksi mainitaan 6. syyskuuta, joka on varmaankin valtakunnallisesti sama. Molemmissa on käynnissä kampanja, jossa ennakkotilaaja saa Gear VR -laitteen kaupan päälle. Kampanja kestää 8.9. asti eli pari päivää julkaisunkin jälkeen.
Samsung Galaxy Note7 on varustettu 5,7 tuuman kokoisella kaarevalla QHD-kosketusnäytöllä, Exynos-huippusuorittimella, 4 gigatavulla RAM-muistia, 12 ja 5 megapikselin kameroilla, sormenjälki ja iiristunnistimilla sekä liki kaikella muullakin nykypuhelimelta odotettavalla tekniikalla. Laitteella on Suomessa hintaa 879 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.