Samsung esitteli Gear S3:n – Sisältää poikkeuksellisen uuden ominaisuuden

Manu Pitkänen
1. syyskuuta, 2016 9:28

Samsung on esitellyt uuden Tizen-pohjaisen Gear S3 -älykellon. Kellosta tekee poikkeuksellisen sen sisältämä 1,3 tuuman pyöreä Allways On -tekniikkaa tukeva näyttö: kellotaulu näkyy siis aina, eikä ajan tarkistaminen vaadi laitteen herättämistä.
Gear S3 tulee myyntiin kahtena eri mallina: urheilukellojen muotoilusta vaikutteita saaneena Frontierina ja hienostuneempana Classicina. Ulkonäön lisäksi mallien teknisistä ominaisuuksista löytyy muutamia eroja, vaikka pääpiirteittäin kyseessä onkin sama kello. Frontier-malli tukee matkapuhelinverkkoa, joten se toimii puheluiden soittoa myöden omillaan, kun taas Classicissa langattomat yhteydet rajoittuvat Bluetoothiin ja Wi-Fiin. Frontier-malli on saanut myös IP68:n lisäksi myös MIL-STD-810G-kestävyysluokituksen.
Älykellot sisältävät kaksiytimisen Exynos 7270 -järjestelmäpiirin, 768 megatavua keskusmuistia ja neljä gigatavua tallennustilaa. Akkusta luvataan riittävän virtaa 4–5 päivän käyttöä varten. Hintaa Gear S3:lla on 399 euroa. Myyntiintulopäivä Suomessa ilmoitetaan myöhemmin

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Tizen Älykello Samsung Gear S3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.