Viime hetken tiedot: Tällainen iPhone 7 on

Manu Pitkänen
5. syyskuuta, 2016 8:01

Applen odotetaan esittelevän iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan tulevana keskiviikkona, mutta se ei estä KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuota spekuloimasta uusien puhelimien teknisillä ominaisuuksilla jo nyt. Hän ei usko puhelimien olevan useista muutoksista huolimatta jättimenestys, koska niiden muotoilu on pysynyt suurilta osin ennallaan.
Kuon mukaan Apple on päättänyt poistaa 16 ja 64 gigatavun mallit kokonaan iPhone 7 -mallistosta ja korvannut ne 32 gigatavun versiolla. Tallennuskapasiteettivaihtoehtojen lukumäärä on kuitenkin pysynyt samana sillä uutena mallina tarjotaan nyt 256 gigatavua. Värivaihtoehtojen määräkin kasvaa viiteen, kun tähtiharmaan tilalle tulee mattapintainen ja kiiltävä musta – iPhone 7:ää myydään myös hopeana, kultaisena ja punakultaisena.
iPhone 7 Plussan kaksoiskamera tulee varmasti ottamaan suuren osan mediahuomiosta, mutta Kuon tietolähteet eivät paljasta kovinkaan paljoa siitä. Puhelimen kamerassa käytetään ilmeisesti laajakulma- ja telelinssiä, jolloin käyttäjä voi zoomata kohteeseen optisesti kuvanlaadun heikentymättä. iPhonen salaman LEDien määräkin tuplaantuu kahdesta neljään.
Puhelimsita löytyy lisäksi uusi Apple A10 -järjestelmäpiiri, jonka maksimikellotaajuus on Kuon mukaan korotettu jopa 2,45 gigahertsiin. Viime vuonna esiteltyä 3D Touch -tekniikkaa on parannettu ja kotinäppäin on muuttunut kapasitiiviseksi.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iOS Apple iPhone iOS 10
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.