Apple avasi uuden sovelluskaupan Viestit-sovellusta varten

Manu Pitkänen
13. syyskuuta, 2016 12:19

iOS 10 -päivitys tulee tänään saataville kaikille yhteensopiville laitteille, mutta Apple valmistautuu jo nyt uuden ohjelmiston julkaisuun avaamalla Viestit-sovellukselle tarkoitetun sovelluskaupan.
Itä-Aasiassa pikaviestipalveluiden ympärille luodut sovelluskaupat ovat jo vanha juttu, joten aasialaiset ovat jo tottuneet näkemään viestipalvelut omina itsenäisinä alustoinaan. Länsimaissa ajattelu on hieman uudempi, mutta Viestit-sovelluskaupan avaaminen totuttaa varmasti ihmiset Euroopassa ja Yhdysvalloissa näkemään sovellukset omaan käyttöön räätälöitävinä palveluina.
Sovelluskaupan kautta Viestit-sovellukseen on mahdollista asentaa erilaisia tarrapaketteja, mutta saataville tulee myös muita sovelluksia ja pelejä. Sopivan sovelluksen asentamalla Viestit-sovelluksessa voi pelata keskustelukaverin kanssa esimerkiksi ristinollaa, shakkia, yhdistä-kolme-pelejä, kivi-paperi-sakset-peliä tai vaikka laivanupotusta.
Sovelluskauppaan pääsee käsiksi avaamalla Viestit-sovelluksen, painamalla näppäimistön yläreunassa näkyvää App Store -kuvaketta ja painamalla lopuksi vielä näytön alalaidassa olevaa neljästä ympyrästä koostuvaa kuvaketta.

Lue myös nämä
Tägit
Apple App Store Apple iPhone iOS 10
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.