Apple julkaisi iOS 10:n iPhonelle

Manu Pitkänen
13. syyskuuta, 2016 20:39

Apple on aloittanut iOS 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksen jakelun iPhoneille, iPadeille ja kuudennen sukupolven iPod touchille. Uudet ohjelmistoversiot julkaistiin myös Apple TV:lle ja Apple Watchille.
iOS 10 on ladattavissa iPhone 5:lle, iPad mini 2:lle, neljännen sukupolven iPadille sekä näitä uudemmille laiteversioille. Uutta käyttöjärjestelmässä on tekoälyn laajamittainen hyödyntäminen oletussovelluksissa: Kuvat-sovellus osaa esimerkiksi analysoida mitä objekteja kuvissa näkyy ja tämän tiedon avulla kuvia voi myös hakea. Apple on myös avannut palveluitaan kolmansille osapuolille. iOS-laitteiden käyttäjät voivat ohjata sovelluksiaan Sirin avulla sekä asentaa sovelluksia Viestit- ja Kartat-sovelluksiin.
3D Touchin käyttöä on laajennettu runsaasti. Esimerkiksi sovellusten lähettämistä ilmoituksista saa enemmän tietoa esiin tavallista voimakkaammalla painalluksella. Apple Musicin käyttöliittymä uudistettiin kokonaan iOS 10:ssä ja Apple Paytä voi käyttää myös Safarin kautta tehtyjen ostosten maksamisessa.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iPad Pro Apple iPhone Apple iPad Air 2 Apple iPad mini 4 iOS 10
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.