Nämä iPhonet myytiin jo loppuun

Matti Robinson
15. syyskuuta, 2016 21:51

Apple kertoi aiemmin, ettei tavallisesta poiketen aio tällä kertaa paljastaa iPhonen ennakkomyyntimääriä. Yhtiö on kuitenkin kertonut mitä laitteita on mennyt erityisesti kaupaksi ja mitä laitteita on saatavilla kaupasta laitteen julkaisun yhteydessä.
Applen mukaan kaikki iPhone 7 Plus -värivaihtoehdot on myyty loppuun ennen huomenna tapahtuvaa julkaisua, kertoo TechCrunch. Sama kohtalo on ollut myös pienemmän iPhone 7:n uudella Jet Black -värillä. Niinpä ainoastaan pienempää iPhone 7:ää on saatavilla huomenna värivaihtoehtojen ollessa hopeisena, mattamustana, kultaisena ja ruusukultaisena.
Yhtiöstä muistutetaan myös, että värivaihtoehtojen saatavuus voi vaihdella myyntipaikasta riippuen. Tietysti uusia laitteita tuotetaan niin nopeasti kuin mahdollista, joten myös loppuunmyytyjä malleja voi tilata suoraan Applen verkkokaupasta.
Koska virallisia lukuja ei ole tarjolla, niin myyntimääristä voi vain spekuloida. Arvioiden mukaan Apple on kuitenkin onnistunut rikkomaan jälleen myyntiennätyksiä.
Uusi tuplakamera sekä erityisesti kiiltävä Jet Black -väri ovat saaneet ihmiset tilaamaan uutta iPhonea. Tämä ei ole yllätys, mutta miten nopeasti Apple saa täytettyä varastot suosituimpien mallien kohdalla, se jää nähtäväksi.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.