Googlen Pixel-puhelimien tiedot ja kuvat vuotivat

Manu Pitkänen
3. lokakuuta, 2016 9:18

Googlen on tarkoitus esitellä ensimmäiset Pixel-puhelimet huomenna, mutta jälleenmyyjät ovat jo ehtineet pilaamaan internetjätin yllätyksen. Carphone Warehouse, Bell ja Telus julkaisivat kaupoissaan Pixel-puhelimien tuotesivut ennenaikaisesti.
Carphone Warehousen sivuilta näkee edelleen Pixel-puhelimien tekniset tiedot ja lehdistökuvat. Kuten huhujen perusteella osattiin odottaakin, viisituumaisesta Pixel-puhelimesta löytyy Full HD -tasoinen AMOLED-näyttö, kun taas isommassa Pixel XL -mallissa käytetään 5,5-tuumaista QHD-tasoista AMOLED-paneelia. Molemmissa puhelimissa on Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua keskusmuistia, 12,3 megapikselin kamera (f/2,0), kahdeksan megapikselin etukamera, sormenjälkilukija ja USB-C-portti.
Näytön koon lisäksi puhelimet eroavat toisistaan lähinnä akkukapasiteetin osalta. Pienemmässä Pixelissä on 2770 milliampeeritunnin akku ja suuremmassa XL-mallissa on 3450 milliampeeritunnin akku. Puhelimet tulevat saataville 32 ja 128 gigatavun tallennusvaihtoehtoina – muistikorttipaikka ei puhelimista löydy.

Lue myös nämä
Tägit
Android Google Google Pixel Google Pixel XL
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.