Tietojen siirto iPhonesta Androidiin: Googlen Pixel-puhelimissa se on tehty helpoksi

Manu Pitkänen
5. lokakuuta, 2016 9:21

iPhonesta Androidiin vaihtaminen on ollut jo pitkään melko työlästä, sillä tietojen siirto vanhasta puhelimesta toiseen on vaatinut manuaalista työtä. Googlen eilen esittelemien Pixel-puhelimien myyntivaltteihin kuuluu kuitenkin helpoksi tehty siirtyminen iPhonesta uuteen laitteeseen.
Yhteystietojen, viestien, iMessage-viestien, kuvien, videoiden ja kalenterimerkintöjen automatisoitu siirto iPhonesta Pixel-puhelimiin on toteutettu Googlen puhelimien mukana tulevan Quick switch -adapterin avulla. Kyseessä on käytännössä USB On-the-Go -adapteri, jonka toisessa päässä on tavanomainen USB-portti iPhonen Lightning-kaapelia varten ja toisessa päässä on Pixel-puhelimeen kiinnitettävä USB-C-liitin.
Ennen tietojen siirtämistä Google suosittelee iMessage-viestipalvelun ja FaceTime-videopuhelupalvelun kytkemistä pois päältä iPhonen asetuksista. Tämän jälkeen iPhonen voi kiinnittää Pixeliin Quick switch -adapterin kautta ja tietojen siirto käynnistyy automaattisesti kun puhelimeen kirjaudutaan ensimmäisen kerran.

Lue myös nämä
Tägit
Android Google iOS Apple iPhone iOS 8 iOS 9 iOS 10 Google Pixel Google Pixel XL
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.