Olloclip esitteli objektiivit iPhone 7:lle ja iPhone 7 Plussalle

Manu Pitkänen
13. lokakuuta, 2016 9:00

Älypuhelinkuvaajien keskuudessa suureen suosioon noussut Olloclip on esitellyt uudet iPhone 7:lle ja iPhone 7 Plussalle suunnitellut lisävarusteobjektiivit. iPhone 7 -linssisarjojen kohdalla kiinnitysjärjestelmää on parannettu niin, että linssejä voidaan käyttää samanaikaisesti näyttösuojan kanssa.
Core-sarjan tarkoituksena on tarjota kaikki peruslinssit yleisimpiin kuvaustilanteisiin. Sarja sisältää fish-eye-objektiivin (n. 180 astetta), laajakulmaisen objektiivin (120 astetta) sekä 15-kertaisen zoomauksen mahdollistavan makro-objektiivin. Spesifisemmän kuvaamisen tarpeisiin Olloclip tarjoaa myös Active- ja Macro Pro -sarjat, jotka ovat nimiensä mukaisesti suunniteltu maisema-/aktiivikuvaamiseen ja lähikuvaukseen.
Active-sarjasta löytyy yksi tele-linssit (2x-zoom) ja yksi 155 asteen laajakulmaobjektiivi, jonka avulla voi kuvata esimerkiksi GoPro-vaikutteisia videoita. Macro Pro -sarja koostuu kolmesta makro-objektiivista, joiden zoom-kertoimet ovat 10, 15 ja 21. iPhone 7 Plussan 10-kertaisen digitaalisen zoomin ja Olloclipin 21-kertaisen makron kanssa kuvaa on mahdollista suurentaa 210 kertaiseksi.
Core-, Active- ja Macro Pro -sarjojen hinnat ovat vastaavasti 119,99 euroa, 149,99 euroa ja 99,99 euroa. Toimitukset alkavat marraskuun puolivälissä.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iPhone Olloclip kaksoiskamera
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.