OnePlus jatkaa kohua herättäneellä näyttöpaneelilla

Matti Robinson
15. lokakuuta, 2016 22:09

OnePlussan tämänvuotinen huippumalli oli kenties yhtiön tähän asti onnistunein laite. Vaikka lippulaivantappajaksi kutsuttu alkuperäinen OnePlus-älypuhelin sai aikaan kulttikiinnostuksen, niin uusi OnePlus 3 on ehkä vielä onnistuneempi tuote.
Tämä ei tietysti tarkoita, etteikö laitteessa olisi ollut ongelmia. Arvostelijat nostivat esiin muistinhallinnan, joka ei onnistunut käyttämään hyväkseen kaikkea kuutta gigatavua RAM-muistia parhaalla tavalla, mutta erityisesti kohua herätti näyttö, johon varsinkin Anandtech kiinnitti kovasti huomiota.
Vaikka kyseessä on Full HD -paneeli, niin sen pikselitarkkuutta ei otettu sylkykupiksi, vaan eripuraa aiheutti lähinnä näytön värientoisto. Yhtiö kuitenkin sai jopa Anandtechin arvostelijat puolelleen, kun julkaisivat päivityksen, joka mahdollisti sRGB-tilan.
Lopulta kaikki menikin suhteellisen hyvin OnePlussan kannalta ja niinpä yhtiöstä kerrotaan, että he jatkavat Optic AMOLED -nimellä tunnetun näytön käyttämistä myös jatkossa. Yhtiön keulamies Carl Pei on kertonut hiljattain Twitterissä, että yhtiö kehittää näyttöä yhä edespäin ja luottaa siihen myös jatkossa. Niinpä voidaan odottaa, että mikä tahansa tuleva puhelin onkaan (OnePlus 3S/4?), niin siitä löytyy Optic AMOLED -näyttö, joka tarjoaa yhtiön mainospuheiden mukaan helppolukuisen, väririkkaan ja -tarkan tuloksen pienellä energiankulutuksella.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.