Onko OnePlus muuttamassa jälleen strategiaa?

Matti Robinson
15. lokakuuta, 2016 23:14

OnePlus aloitti älypuhelinvalmistajana hyvin yksinkertaisella konseptilla. Valmistajan ainokainen kantoi yhtiön nimeä sekä järjestysnumeroa. Tämän jälkeen toisena vuonna kokeiltiin lisäksi sisarmallia ja kolmantena vuonna, jota parhaillaan elämme, OnePlus palasi juurille yhdellä ainoalla mallilla.
Uudet tiedot Kiinasta kertovat, että OnePlussan aiemmista kommenteista huolimatta yhtiöllä saattaa olla tulossa toinenkin laite. Yhtiön perustaja Carl Pei on aiemmin vakuuttanut, että yhtiö keskittyy yhteen ainoaan puhelimeen vuodessa, joka monien mielestä onkin se oikea tapa. Nyt kuitenkin kiinalaisviranomaisen sertifikaatteja on haettu uudelle A3010-mallille.
Nykyisin myynnissä oleva OnePlus 3 (kuvassa) kantaa markkinasta riippuen joko A3000- tai A3003-mallinumeroa. Voi siis olla, että Carl Pei ja OnePlussan poppoo onkin päättänyt kehitellä uutta paranneltua versiota markkinoilla olevasta kolmosmallista.
Yhtiöllä on ollut ongelmia toimittaa laitteita johtuen näyttöpaneelien pulasta, mutta uusimpien tietojen mukaan OnePlus pysyttäytyy kuitenkin Optic AMOLED -näytöissä myös jatkossa. Millainen laite A3010, sitä on vaikea sanoa, koska tiedoista ei paljastu mitään olennaista. Voi esimerkiksi olla, että kyseessä on hieman päivitetty versio, jota kutsutaan OnePlus 3S:ksi.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.