Kiinalaisvalmistaja kopioi Samsungin huippupuhelimen, mutta lisäsi räjähdyssuojan

Matti Robinson
29. lokakuuta, 2016 21:37

Viimeisen parin kuukauden aikana Samsungista puhuttaessa ei ole voinut välttyä mainitsemasta akkuongelmia. Tietysti ongelma oli rajattu vain Note7-malliin, mutta tavallinen tallaaja ei välttämättä tiedä edes eroa Note7:n ja S7:n välillä.
Tämän lisäksi ovelimmat, tai ilkeimmät, kilpakumppanit ovat ottaneet kaiken hyödyn irti Samsungin ongelmista. Yksi näistä on täysin tuntematon kiinalaisvalmistaja Elephone, joka on kopioinut Galaxy S7:n ulkonäön lähes täysin, mutta huomauttaa, että puhelin on suojattu kolmitasoisella räjähdyssuojalla.
GizChina kertoo, että näihin lukeutuu täysin turvalliseksi testattu akku, räjähdystä suojaava kalvo sekä TPU-muovista valmistettu kuori. Itse puhelin ei ole tekniikaltaan tosin Galaxy-huippuluurien tasoa. Eikä se tuli markkinoille tiettävästi muualla kuin Kiinassa.
Huvittavaa on, että jotkin kiinalaisvalmistajat kopioivat Samsungin ja Applen laitteita niin ahkerasti, että niitä on voinut epäillä – hieman kieli poskessa – jopa räjähtävän akun kopioimisesta. Voi tosin olla, että Samsung kopioi tällä kertaa Elephonea ja lisää tuleviin laitteisiin jotain räjähdyssuojausta.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.