Apple yllättää nostalgisella iPhone-värivaihtoehdolla?

Matti Robinson
7. marraskuuta, 2016 19:52

Apple julkaisi tänä syksynä pitkästä aikaa mustan iPhonen. Vuosien jälkeen mustasta Jet Black -värivaihtoehdosta tulikin tietysti supersuosittu ja se myytiin ennätysajassa loppuun. Nyt huhut kertovat, että tulossa voi olla uusi suosikkiväri.
Macotakaran mukaan tulossa on valkoinen väriversio. Jet Blackin nimeämistä mukaillen värivaihtoehdon nimi on Jet White. Tämä viittaa siihen, että kyse on kiiltävästä pinnasta, kuten mustassa Jet Blackissä.
Apple ei ole pitkään aikaan julkaissut todellista valkoista mallia, vaan puhelimet ovat olleet pitkälti metallinhohtoisia. Viimeksi vastaavanlaisen kiiltävän valkoisen iPhonen sai iPhone 5c -mallin muodossa. Ennen iPhone 5 -mallia valkoiset iPhonet olivat tosin tavallinen näky, joten nostalgia-arvoa kiiltävän valkoiselta puhelimelta varmasti löytyy samaan tapaan kuin mustalta Jet Blackiltä.
Ei kuitenkaan vielä kannata alkaa säästää valkoista versiota varten, sillä on hyvä huomioida, että kyseessä on vain huhu, joka kannattaa ottaa tässä vaiheessa varauksella. Mikäli valkoinen malli on totta, niin se voi näyttää erittäinkin hyvältä, kuten yllä oleva Redditissä jaettu kuva kustomoidusta mattavalkoisesta kuoresta esittää.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.