Uusi suomalaispalvelu aikoo mullistaa mobiilipelaamisen täysin

Manu Pitkänen
1. joulukuuta, 2016 19:22

Angry Birds -peleistään tunnettu Rovio on perustanut uuden mobiilipeliyhtiön, Hatchin. Uusi yhtiö kehittää striimausteknologiaa, jonka avulla pelejä on mahdollista pelata suoratoistona perinteisen lataa-ja-asenna-mallin sijaan.
Hatchin tarjoama teknologia mahdollistaa myös uudenlaisia sosiaalisia ominaisuuksia. Pelaaja voi kutsua kavereita mukaan pelihetkeen joko pelaamaan hänen kanssaan tai häntä vastaan. Taitavampaa ystävää voisi esimerkiksi pyytää pelaamaan jonkin vaikean kohdan, mikäli se tuntuu itselle turhan vaikealle. Hatchin mukaan tämän ansiosta yksinpeluu muuttuu huomaamattomasti moninpelaamiseksi.
Palvelu toimii mainosrahoitteisesti, joten pelaajan ei tarvitse maksaa peleistä, mutta sen sijaan hän joutuu katsomaan ajoittain mainoksia. Mainoksista pääsee kuitenkin eroon ryhtymällä tilaajaksi.
Sisältöä Hatchiin on tulossa niin legendaarisilta pelifirmoilta kuin uudemmilta mobiilipelistudioiltakin. Esimerkiksi BANDAI NAMCO, TAITO, Ubisoft Mobile, ustwo Games, GungHo Online Entertainment, ZeptoLab ja Rovio.
Hatch alkaa kutsua kiinnostuneita Android-käyttäjiä palvelun pariin ensi vuonna.

Lue myös nämä
Tägit
Android Rovio mobiilisovellukset mobiilipelit Hatch
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.