Uusi Super Mario -peli saapui iOS:lle, ladattavissa ilmaiseksi

Matti Robinson
15. joulukuuta, 2016 20:42

Nintendo on julkaissut ensimmäistä kertaa mobiilipelin Applen App Store -sovelluskaupassa. Kyseessä on uusi Super Mario Run -peli, josta odotetaan ensi vuoden sensaatioita.
Super Mario Run on nyt ladattavissa ilmaiseksi iPhonelle, iPadille ja iPod Touchille. Peli esiteltiin ensimmäistä kertaa Applen syksyn lehdistötilaisuudessa, jossa esiteltiin myös iPhone 7 ja 7 Plus, Super Marion luoja Shigeru Miyamoton toimesta.
Super Mario Run on tasohyppely perinteisten Super Mario -pelien tapaan, mutta on pelattavissa puhelimen ruudulta yhdellä kädellä. Pelissä Super Mario juoksee automaattisesti ja vain hypyt sekä erikoisliikkeet tehdään näyttöä koskettamalla.
Tämän World Tour -moodin lisäksi pelissä voi haastaa kavereita Toad Rally -pelimoodissa ja luoda omaa sienivaltakuntaa Kingdom Builder -moodissa.
Tämän vuoden ehdoton mobiilipelihitti oli tietysti Pokémon GO, joka on myös Nintendon omistaman brändin tuote, mutta se on toteutettu peliyhtiö Nianticin toimesta. Super Mario Run on siis ensimmäinen Nintendon oma iOS-peli.
Peli on ladattavissa ilmaiseksi, mutta vaatii noin kympin sijoituksen, jotta koko peliin pääsee käsiksi. Nintendo ei ole toistaseksi paljastanut milloin peliä voidaan odottaa Android-laitteisiin.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.